God of War creative director naar Respawn Entertainment

  De man die voorheen werkzaam was bij Santa Monica, de studio achter God of War, als creative director heeft zich inmiddels aangesloten bij de studio die we kennen van het spel Titanfall. Stig Asmussen is de naam en hij gaat bij Respawn Entertainment aan de slag als game director.

  Een aantal maanden geleden verliet Asmussen Santa Monica en daarom sluit hij zich nu aan bij een andere studio die deels werkt voor de andere grootmacht. Namelijk voor Microsoft. De komst van Asmussen werd bevstigd door Vince Zampella, het hoofd van Respawn Entertainment.

  Asmussen werkt niet aan Titanfall

  Asmussen geeft zelf al aan dat hij bij Respawn niet meewerkt aan Titanfall. Dit kan betekenen dan de studio bezig is met een ander project. Wat dit mogelijk andere project is, is niet duidelijk. Over het vertrek van Asmussen bij zijn vorige Santa Monica waren een hoop geruchten. Zo zou er een project gecanceld zijn waardoor de creative director op moest stappen.

  Santa Monica gaat inmiddels nog door met God of War en kondigde aan dat we deze E3 iets te zien krijgen van een volgende God of War. Hier hebben we tot op de dag van vandaag nog niets van gezien.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.