God of War bol.com sale - De game voor 29,99 euro

  Er is een bol.com sale voor God of War. Je kunt de standaard editie van de game vanaf 26 oktober aanschaffen voor maar 29,99 euro. Normaal gesproken betaal je voor God of War ongeveer 60 euro en nu krijg je bij bol.com dus 50% korting.

  De bol.com sale voor God of War is vanaf 26 oktober beschikbaar. Op dit moment kun je de game al reserveren op de website, maar de game is uiteraard al beschikbaar vanaf 26 oktober. De PEGI-leeftijd voor God of War is 18. God of War is alleen beschikbaar voor de PlayStation 4.

  God of War bol.com sale - Kratos en Atreus

  In het achtste spel uit de God of War serie speel je als Kratos, de God van de Oorlog. Kratos moet zorgen voor zijn zieke zoon, genaamd Atreus. Zijn nieuwe vrouw, genaamd Faye, komt te overlijden en hier begint het nieuwe avontuur. Je moet leren omgaan met de verschrikkelijke dingen die zijn gebeurd in je verleden.

  Kratos en Atreus gaan op pad om het as van Faye uit te strooien, maar dit gaat niet zonder slag of stoot. Kratos moet zijn zoon nog van alles leren, zoals jagen. Het is voor de vechtmachine niet makkelijk om ineens de bezorgde vader te moeten zijn.

  Prachtige graphics en een sterke verhaallijn

  De graphics in God of War zijn prachtig, de verhaallijn is sterk en de game bevat de nodige actie. De gevechten met de verschillende monsters en goden zijn om je vingers bij af te likken. De game speelt zich af in de Noorse natuur en er is geen moment om even uit te rusten. God of War is een brute hack & slash game.

  God of War is ontwikkeld door SIE Santa Monica Studio en uitgegeven door Sony Interactive Entertainment. De game kwam op 20 april 2018 uit en is nu dus flink in de aanbieding. Voor 29,99 euro kun je God of War toevoegen aan jouw collectie.

  Bestellen doe je hier!

  God of War werd enorm goed ontvangen. Toen de game in april werd uitgegeven, was het de twee na hoogste beoordeelde game voor PlayStation 4. Wij gaven de game een 9 en in onze God of War review kun je lezen waarom! God of War brak verschillende sale records, want in drie dagen werden er meer dan 3.1 miljoen games verkocht.

  God of War

  Verkijgbaar vanaf 20 april 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.