God of War 5 tot en met 9 mogelijk onderweg volgens regisseur

  God of War 5 is mogelijk in de maak. Daar blijft het als het aan de maker ligt niet bij. Regisseur Cory Barlog wil er maar liefst vijf maken.

  God of War regisseur Cory Barlog heeft in een recente aflevering van Kotaku Splitscreen laten weten dat hij ideeën heeft voor God of War 5. Daar blijft het volgens hem niet bij, want hij laat weten dat hij maar liefst vijf vervolgen voor de nieuwe God of War voor de PlayStation 4 in zijn hoofd heeft zitten. Of er ook daadwerkelijk vijf vervolgen van God of War aankomen is nog niet bekend, want daarover heeft Sony nog niets uit de doeken gedaan.

  Barlog maakte in een tweet zijn standpunt iets duidelijker door wat meer uitleg te geven. Zo zei hij dat zijn uitspraak over de vijf vervolgen meer speculatie van zijn kant was, maar daar bleef het niet bij. "Om eerlijk te zijn, vijf games worden letterlijk mijn dood", zei hij ook in de tweet.

  Daarnaast wil Barlog er ook voor zorgen dat de mogelijke God of War 5 sneller uitkomt. Dit wil hij doen door de productietijd te verkorten. Hij denkt dat dit mogelijk is, omdat ontwikkelaar Santa Monica Studios nu niet alles vanaf de grond op hoeft te bouwen. De engine waarmee het spel gemaakt is, bestaat nu en dat verkort het proces volgens Barlog.

  God of War 5 wegens overweldigend succes voorganger

  Het is niet heel verwonderlijk dat er mogelijk een God of War 5 komt, want de meest recente God of War is een daverend succes. Dit blijkt ook uit onze God of War review waarin we spraken van een geweldige open wereld. De reviews van God of War maakten Barlog dan ook erg emotioneel en dat liet hij in een video zien.

  Kun jij nou ook geen genoeg krijgen van God of War? Lees dan vooral hoe je een God of War god wordt door te lezen over wat de games definiëren. Kratos is hier natuurlijk één van, maar er zijn nog vier andere elementen die net zo belangrijk zijn.

  God of War

  Verkijgbaar vanaf 20 april 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.