God of War 5 release gehint na vacature over vervolg

  Een God of War 5 release lijkt in het verschiet te liggen. Ontwikkelaar Santa Monica Studio heeft met een nieuwe vacature een hint gegeven naar het mogelijke vervolg op God of War voor de PlayStation 4. De vactature geeft een goede indicatie in ieder geval.

  In de vacature van Santa Monica Studios staat aangegeven dat er wordt gezocht naar een ervaren Senior Character Concept Artist. Het is de beschrijving van waaraan de solicitant mogelijk aan gaat werken die hint naar een God of War 5 release. In de vacature wordt namelijk om het volgende gevraagd:

  "Kom ons helpen met het ontwerpen van een rijke cast vol personages en beesten die ondergedompeld zijn in verhaal en mythologie gemixt met goede historische details en invloeden."

  Daar houdt het niet bij op, want vervolgens staat in een specifieke beschrijving aangegeven dat het gaat om het maken van personages, goden, beesten en objecten. Dat moet allemaal volgens de vacature in hoge kwaliteit gebeuren voor een game die alleen naar de PlayStation 4 komt. Dat laatste is niet zo vreemd, want Santa Monica Studio is nog steeds een bedrijf van Sony.

  God of War 5 release is niet gek

  Het is niet gek dat er een vervolg komt op de meest recente God of War-game. Eerder liet Cory Barlog, de regisseur van de game al weten ideeën te hebben voor nog vijf delen. Hij liet vervolgens in een Tweet weten dat de realiteit iets genuanceerder in elkaar zou zitten dan wat hij in eerste instantie verkondigde.

  Ook was de game een groot succes na de release eerder dit jaar. In onze God of War review gaven we de game een 9.0 wegens het audiovisuele pracht en de geweldige open wereld. Hoewel de puzzels niet het meest uitdagend zijn, is er genoeg om te doen en te ontdekken om de speler flink zoet te houden.

  God of War

  Verkijgbaar vanaf 20 april 2018

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.