God Eater 3 Switch Demo aangekondigd door Bandai Namco

  God Eater 3 is al een tijdje uit voor PC en PlayStation 4, maar de Switch versie laat nog even op zich wachten. Voor wie dat wachten een beetje zat is is er een God Eater 3 Switch demo op komst.

  BANDAI NAMCO Entertainment Europe

  Ontwikkelaar Bandai Namco kondigde de God Eater 3 Switch demo aan tijdens een lange livestream die helemaal in het teken stond van de game. De Switch demo zal onder andere de lokale multiplayer-stand bevatten. Bandai Namco had ook nieuwe informatie over de andere versies van God Eater 3.

  Wat is er nog meer aangekondigd?

  Naast de aankondiging van de demo heeft Bandai Namco een aantal dingen aangekondigd over de aankomende update 1.40. Deze update zal onder andere Time Attack missies introduceren in God Eater 3. Zoals de naam suggereert moet je in deze missies je vijanden zo snel mogelijk verslaan. Om je te helpen bij het vinden van een goede strategie zal er in deze modus een health bar voor je vijanden te zien zijn.

  Zal Bandai Namco God Eater 3 blijven updaten?

  Bandai Namco laat ook weten dat ze van plan zijn de game lang te blijven updaten. Naar eigen zeggen zo lang dat mensen verbaasd zullen zijn dat ze nog steeds updaten. Eén van de updates die de ontwikkelaar teaset is een samenwerking die naar de PlayStation en Steam versies van de game komt. Mogelijk gaat het om cross-platform ondersteuning.

  Kan ik de God Eater 3 Switch demo downloaden?

  Wanneer de demo te downloaden zal zijn is nog niet bekend, maar vermoedelijk zal dit snel zijn, aangezien de volledige game in juli al uitkomt. Het is nog niet duidelijk of de demo in alle regio’s beschikbaar zal zijn. Gelukkig is de Switch min of meer regio-vrij, waardoor je de demo hoe dan ook kunt downloaden via de Japanse eShop. Daarvoor hoef je alleen een Switch-gebruikersprofiel aan te maken waarvoor de regio is ingesteld als Japan.

  God Eater 3 is sinds februari beschikbaar voor PC en PS4. De Nintendo Switch versie komt uit op 12 juli 2019.

  God Eater 3

  Verkijgbaar vanaf 8 february 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.