Gigantische Samsung TV The Wall zal vanaf augustus te koop zijn

  Tijdens een Samsung TV evenement heeft het Koreaanse bedrijf bekendgemaakt dat de Samsung TV The Wall vanaf augustus te koop zal zijn. Wat de TV zal kosten is nog onbekend.

  Samsung

  Begin dit jaar werd de enorme TV aangekondigd tijdens CES 2018. De The Wall TV is maar liefst 146-inch (3,7 meter) en is gemaakt met MicroLED in de plaats van OLED. MicroLED heeft tegenover OLED displays een vergelijkbare beeldkwaliteit, maar heeft een betere levensduur.

  Samsung TV The Wall met MicroLED

  Het apparaat heeft een resolutie van 4K en kan vrijwel elke gewenste afmeting hebben. Dit komt doordat het een modulaire TV is aangezien het apparaat bestaat uit de MicroLED panelen. Klanten kunnen de afmeting van de TV naar hun behoeftes aanvragen. Zo kan het scherm bijvoorbeeld unieke beeldverhoudingen zoals 4:3 of zelfs 1:1 hebben.

  Samsung heeft niet bekendgemaakt hoe duur te TV zal zijn, maar als we kijken naar alle features van het apparaat is een flinke prijs we te verwachten. Deze zomer zal Samsung hoogstwaarschijnlijk meer bekend maken over The Wall.

  Wil je liever nu al een 4K TV? Lees dan over de vijf TV's die wij op een rijtje hebben gezet.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.