Gigantische PS4 controller gemaakt door Sony

  Ter promotie van Parappa The Rapper Remasterd in Japan heeft Sony een enorme PS4 controller gemaakt. De enorme controller is niet 100 procent functioneel, maar ziet er wel heel gaaf uit.

  Sony heeft speciale PS4 controllers die zijn aangepast om ze te optimaliseren voor eSports, maar heeft verder nooit een aanpassing gedaan aan de Dualshock 4 controllers. Nu heeft Sony een wel heel bijzondere versie van de controller die bij de PS4 geleverd wordt gemaakt. Ter promotie van de remaster van Parappa the Rapper heeft Sony een gigantische PS4 controller gemaakt. Het lijkt er alleen niet op dat de controller geschikt is voor het spelen van games.

  Enorme PS4 controller gemaakt door Sony

  De controller is niet geheel functioneel, de triggers, analoge sticks en het touchpad werken namelijk niet. Alleen de pijltjes, L1 en R1 en de knoppen rechts op de controller werken zoals het hoort. Ook het formaat van het gevaarte lijkt het spelen van games op de PS4 niet bepaald makkelijker te maken.

  Eerder maakte Sony op haar website al bekend dat er twee nieuwe controllers aankomen voor de PS4 Pro: de Razer Raiju en de Nacon Revolution. Bekijk ook onze special met alternatieven voor de Dualshock 4 controller voor de PS4.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.