Giant Cop trailer getoond tijdens PC gaming show

  Tijdens de PC gaming show op de E3 2016 is de Giant Cop trailer getoond. In deze VR game ben jij de grote baas en regel jij de zaken in Micro City.

  Giant Cop is een game ontwikkeld door Other Ocean. Hierin speel jij zelf de Giant Cop en neemt je in deze game het heft in eigen handen. Jij bent namelijk de baas van Micro City en zorgt ervoor dat er orde blijft in jouw stad. Jij speelt namelijk ondersteund door een VR bril de grote baas, letterlijk en figuurlijk. Jij hebt zelf, wederom letterlijk en figuurlijk, in de hand hoe je jouw stad regeert, met harde hand of fluwelen handschoen.

  Giant Cop trailer toont hoe jij je stad kunt regeren

  Pak mensen op die zich niet gedragen en verban ze naar onbekende eilanden of gooi ze reddeloos in de zee. Of geef ze een vermaning en laat ze verder hun leven leiden. Ze kijken allemaal tegen je op, dus zorg dat je wat van je volk maakt. Met de nieuwe Giant Cop trailer maak je kennis met de game, maar ook met al deze game features.

  Zoals vermeld, is Giant Cop een VR game titel die de eerste stappen naar de combinatie tussen virtual reality en gaming moet zetten. Een exacte release is nog niet aangekondigd, maar verwacht hem in het najaar van 2016.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.