Ghost Recon Wildlands Year 2 onthuld door Ubisoft

  Het succes van Ghost Recon Willdlands gaat door. Zo heeft de game de 10 miljoen spelers gepasseerd. Nu heeft Ubisoft bekendgemaakt dat Ghost Recon Wildlands Year 2 eraan zit te komen. Verwacht de eerste nieuwe content op 10 april. Bekijk de trailer met de aankondiging van Year 2 bovenaan de pagina.

  Ghost Recon Wildlands heeft sinds de lancering een hoop nieuwe content gekregen. Zo kwam er recent een update uit die drie nieuwe klassen aan de game toevoegde. Nieuwe content van de game zal blijven komen, want Ghost Recon Wildlands Year 2 is officieel onthuld door Ubisoft.

  Ghost Recon Wildlands Year 2 begint in april

  Het tweede jaar aan content zal verdeeld worden over vier verschillende special operations. De eerste special operation van Ghost Recon Wildlands moet vanaf 10 april beschikbaar zijn en bevat onder andere:

  • Aanpassingsmogelijkheden voor teamgenoten - Pas de outfits van je teamgenoten aan met alle items die jij hebt vrijgespeeld met je eigen karakter.
  • PvP update - Een nieuwe modus, genaamd Sabotage, zal worden gelanceerd en bevat vijf exclusieve mappen. Hiernaast komen er ook nieuwe perks en wapens, met als klap op de vuurpijl een nieuwe klasse.
  • PvE update - Een extra missie met exclusieve beloningen geheel in een bepaald thema.

  Wanneer de andere drie special operations gelanceerd gaan worden is nog niet bekend, maar ook dit jaar zal nog boordevol Ghost Recon Wildlands content zitten.

  Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

  Verkijgbaar vanaf 7 march 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.