Ghost Recon Wildlands update voor Ghost War

  Ubisoft brengt vandaag een Ghost Recon Wildlands update uit voor de Ghost War modus. De game krijgt een nieuwe klasse, nieuwe mappen en een nieuwe modus genaamd Uplink. Ubisoft heeft daarnaast aangegeven Wildlands ook in 2018 te blijven ondersteunen.

  Ubisoft

  De nieuwe update voor de PvP-modus heet de Interference-update en voegt naast vijf nieuwe mappen de modus Uplink toe. Twee teams van vier man vechten tegen elkaar om het midden van de map, waarbij het zaak is om als team verschillende speelstijlen en strategieën uit te proberen. Ook komt er een nieuwe Assault-klasse genaamd de Disruptor, die je zoals de naam al weggeeft uitrust met een stoorapparaat voor de HUD van je tegenstanders.

  De game blijft zo wel doorgroeien met alle gratis DLC die aan de Tom Clancy game wordt toegevoegd, waarvan de Interference-update de eerste is volgens de zogeheten Road Map. De gehele Ghost War modus, waarin twee teams van vier spelers tegen elkaar strijden, is überhaupt vorige maand als gratis extra aan de game toegevoegd. De trailer van de Ghost War modus is bovenaan dit artikel te bekijken.

  Ghost Recon Wildlands updates

  Ghost Recon Wildlands heeft naast de gratis updates en extra content ook een aantal grotere DLC-pakketten uitgebracht: Narco Road en Fallen Ghosts. Deze kosten wel geld, maar bieden extra facties om het tegen op te nemen. Dat komt neer op heel wat extra missies en hoofdvijanden die je moet omleggen.

  De laatste van de twee DLC is Fallen Ghosts, waar we toch enigszins teleurgesteld over waren in onze Fallen Ghosts DLC review. Het is geen bijster origineel slotstuk en biedt vooral meer van hetzelfde. Eigenlijk deed Narco Road dit niet beter, dus het is te hopen dat Ubisoft met alle (nog aankomende) gratis DLC updates nu vooral de juiste richting heeft gevonden.

  Heb je de game nog niet en ben je toch benieuwd of het wat voor je is, dan kan je altijd onze Ghost Recon Wildlands review lezen. De game is beschikbaar op de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

  Verkijgbaar vanaf 7 march 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.