Ghost Recon Wildlands update vanaf morgen verkrijgbaar!

  Er komt een nieuwe Ghost Recon Wildlands update aan. Deze update is volledig gratis te downloaden en voegt onder andere drie nieuwe klassen toe om mee te spelen. Bekijk de trailer bovenaan de pagina.

  Ghost Recon Wildlands valt behoorlijk in de smaak. Zo gaven wij de game een dikke 8.0 in onze review en ook de hoeveelheid content blijft maar komen. In een vorige Ghost Recon Wildlands update werd er een nieuwe Extraction modus aan de game toegevoegd. Nu komt er wederom een gratis update aan en de content zal fans laten smullen!

  Ghost Recon Wildlands update met nieuwe klassen

  De aankomende update, genaamd New Assignment, blijft de Ghost War multiplayerervaring uitbreiden door drie nieuwe klassen toe te voegen:

  • The Trapper: een ervaren schutter die is uitgerust met een semi-automatische sniper met de mogelijkheid om neergeschoten vijanden te markeren en KO-gas vallen te plaatsen die vijanden verdoven en beschadigen.
  • The Guerilla: een support-klasse gespecialiseerd in afleidingstechnieken en uitgerust met een drone die rookgranaten schiet.
  • The Stalker: een scherpschutter gespecialiseerd in het geruisloos afmaken van vijanden dankzij haar speciale vaardigheden.

  Hiernaast voegt de update ook twee nieuwe mappen toe: Refinery en Cliffside, die exclusief beschikbaar zijn in de Extraction-modus.

  De nieuwe gratis update voor Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands, New Assignment, is vanaf morgen, 14 maart, beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

  Verkijgbaar vanaf 7 march 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.