Ghost Recon Wildlands update introduceert nieuwe modus

  Vanaf vandaag is er een nieuwe Ghost Recon Wildlands update te downloaden. De update brengt een nieuwe gamemodus naar Ghost War.

  De Extended Ops update (update 3) zal een nieuwe Extraction modus introduceren voor Ghost War. De update is gratis beschikbaar voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One versies van Ghost Recon Wildlands. Extended Ops heeft een grootte van 8GB op Steam, 14GB op Uplay en 13.5 GB voor consoles.

  Ghost Recon Wildlands update vandaag te downloaden

  Tijdens de Extraction modus moeten teams om de beurt een gebouw aanvallen of verdedigen. De aanvallers moeten een gijzelaar in veiligheid zien te brengen. Er zijn in totaal twee gijzelingen op de map, maar er hoeft er maar één gered worden om het spel te winnen.

  De modus bevat twee nieuwe maps genaamd Institute en Garage. De namen van de maps geven al weg hoe ze er ongeveer uit zullen zien. Institute bevat enkele gebouwen op een groot stuk land en Garage heeft een dor landschap met ingevallen gebouwen.

  De update is vanaf vandaag te downloaden voor Ghost Recon Wildlands. Bovenaan de pagina is de trailer te bekijken van de Extended Ops update. Benieuwd naar de game? Lees dan onze Ghost Recon Wildlands review.

  Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

  Verkijgbaar vanaf 7 march 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.