Ghost Recon Wildlands PvP trailer uitgebracht

  De Ghost Recon Wildlands PvP trailer is uitgebracht door Ubisoft. Recent werd de modus al aangekondigd, nu krijgen we meer van de 'Ghost War Mode' te zien.

  In Ghost War zullen twee groepen van 4 spelers het tegen elkaar opnemen in locaties uit de game. Spelers zullen tactisch samen moeten werken om het vijandelijke team uit te schakelen.

  Over de Ghost Recon Wildlands PvP trailer

  Ubisoft heeft Ghost War gemaakt door te werken met elementen uit Ghost Recon Wildlands. Zo kunnen spelers tactisch met verschillende klassen spelen. Iedere klasse is te spelen met verschillende voordelen en nadelen, hierin moet de speler binnen het team balans vinden.

  Spelers hebben de mogelijkheid om in werelden te spelen met bergen, woestijnen en jungles. Ghost War introduceert ook nieuwe feautures waaronder een suppressie systeem en geluid markers.

  Er wordt niet veel informatie vrij gegeven over deze features. In de gameplay beelden die te zien zijn lijken de geluid markers zich te bevinden op punten waar iemand schiet. Zo kan de speler gemakkelijker zien waar de vijand zich bevindt.

  Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

  Verkijgbaar vanaf 7 march 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.