Ghost Recon Wildlands Predator modus aangekondigd

  Wie kent het monster uit de classic The Predator met Arnold Schwarzenegger niet? Deze gemaskerde alien is terug van weggeweest, want naast een nieuwe film komt er ook een speciale Ghost Recon Wildlands Predator modus genaamd The Hunt.

  Ubisoft heeft met een trailer, die bovenaan dit artikel te bekijken is, de aankondiging gedaan. In de trailer gaat het er heftig aan toe voor de soldaten die één voor één opgejaagd worden door het monster. Ondanks dat je hem niet ziet, is zijn onmiskenbare geluid wel te horen. The Hunt moet morgen al uitkomen.

  Ghost Recon Wildlands Predator gaat film voor

  De nieuwe modus is één van de vele updates die Ghost Recon Wildlands dit jaar en volgend jaar krijgt, nu de grote DLC’s Narco Road en Fallen Ghosts al een tijdje uit zijn. Als je door The Hunt nu toch gaat twijfelen of de game iets voor je is, lees dan onze Ghost Recon Wildlands review.

  Naast de Predator-modus die uitkomt, zal er volgend jaar ook nog een film verschijnen van de buitenaardse mensenjager. Deze moet zich gaan afspelen tussen het tweede en derde deel en heeft onder andere rollen voor Olivia Munn en Boyd Holbrook. Ook wordt eindelijk duidelijk waarom de Predators nu precies naar de Aarde komen.

  Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

  Verkijgbaar vanaf 7 march 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.