Ghost Recon Wildlands multiplayer beta nu te spelen

  De Ghost Recon Wildlands multiplayer beta is nu gratis te spelen. Iedereen kan de nieuwe Ghost War modus proberen. Het is de eerste competitieve modus voor Wildlands.

  De Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands multiplayer beta is nu beschikbaar voor iedereen die hem wil proberen. De nieuwe multiplayer modus Ghost War kan tijdens de beta gespeeld worden. De beta voor de Ghost Wars multiplayer modus is vanaf vandaag tot en met 25 september beschikbaar. Zelfs als je de game nog niet hebt gekocht kun je meedoen aan deze beta.

  De beta geeft toegang tot vijf unieke maps. De uiteindelijke versie van Ghost Wars zzal in totaal acht maps bevatten. Welke maps er speelbaar zijn tijdens de demo heeft Ubisoft niet bekendgemaakt. Ook is er tijdens de beta toegang tot zes van de twaalf nieuwe klassen voor spelers. Elke klasse heeft zijn eigen wapens, aanpassingsmogelijkheden en meer unieke keuzes.

  Ghost Recon Wildlands multiplayer beta introduceert Ghost Wars modus

  Hiernaast introduceert de Ghost Wars multiplayer modus nieuwe opties voor PvP zoals dekkingsvuur en geluidsindicaties. Op deze manier wil Ubisoft een militair-strategische modus creëren, waarin de nadruk wordt gelegd op de samenwerking tussen spelers. De vorige demo voor Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands was niet beschikbaar voor PC gebruikers. Deze demo is daarentegen wel te spelen voor iedereen die op een PC speelt.

  Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands is beschikbaar voor de Playstation 4, Xbox One en PC. De Ghost War multiplayer modus voor deze game komt in de herfst uit als een gratis update. Voor iedereen die na het spelen van de beta geïnteresseerd is in de game, kan in ons artikel de specificaties van de game bekijken.

  Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

  Verkijgbaar vanaf 7 march 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.