Ghost Recon Wildlands Mercenaries modus onderweg

  Ubisoft brengt binnenkort een nieuwe modus naar Ghost Recon Wildlands. De modus heet Mercenaries en laat spelers tegen elkaar knokken in een free for all gevecht op leven en dood. De Ghost Recon Wildlands Mercenaries modus komt op 18 juli naar de game.

  De Ghost Recon Wildlands Mercenaries modus is van opzet veel weg van Battle Royale games zoals Apex Legends en Fortnite, alleen dan veel kleinschaliger. In totaal acht spelers worden in een level gedropt en moeten daar koste wat het kost als eerste bij een helikopter zien te komen.

  Dit gaat niet zomaar, want de heli moet eerst opgeroepen worden en het is telkens onduidelijk waar de extraction point is. Door middel van het opsporen van transmitters wordt het gebeid waarin de helikopter landt steeds duidelijker. Als er door één speler drie van deze zenders geactiveerd zijn, zal de heli landen en begint de race naar de uitgang.

  Daarmee begint het gevecht op leven en dood pas echt, want iedereen wil natuurlijk als eerste in die helikopter zitten. Om het nog spannender te maken begin je ieder level zonder vuurwapens en moet je het gevecht met de hand doen. Onderweg loop je ook nog eens het risico om Unidad tegen het lijf te lopen en vroegtijdig afgemaakt te worden door de meedogenloze soldaten.

  Het zou natuurlijk geen Ghost Recon zijn als er geen kogels verspild mogen worden, dus in iedere match zitten overal wapens verstopt die je moet vinden. Naast de wapens vind je ook andere spullen die je tijdens de missie kunnen helpen. Denk aan bepantsering, granaten, drones en veel meer.

  Ghost Recon Wildlands Mercenaries modus anders dan de hoofdgame

  In de Mercenaries modus is een aantal dingen anders dan in de hoofdgame. Zo heb je een armor bar, die aangeeft hoeveel bepantering je nog hebt. Daarnaast bloed je langzaam dood zodra je een kogel opgevangen hebt, tenzij je verband, een medikit of een spuit vindt om te herstellen.

  Mercenaries zit vol nieuwe vrij te spelen outfits voor je karakter en wapenskins. Deze kun je verdienen door genoeg matches te winnen in de modus. Dit zijn voornamelijk cosmetische aanpassingen die geen effect hebben op de gameplay, want daarin is de essentie dat iedereen met gelijke kansen begint.

  Wij beoordeelden Wildlands in de review met een dikke 8.0.

  Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

  Verkijgbaar vanaf 7 march 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.