Ghost Recon Wildlands loot boxes op komst

  In navolging tot vele andere games krijgt ook Ghost Recon Wildlands loot boxes. Dat onthult Ubisoft middels een blogpost. Eind deze maand doen de loot boxes hun intrede in de game.

  De loot boxes, die in Ghost Recon Wildlands de naam Battle Crates met zich meekrijgen, bevatten alleen cosmetische items. Er komen twee versies. Eén heet de Spec Ops Crate, die je items geven die alleen geldig zijn in de singleplayer - en coöpmodus, terwijl de Ghost War Crate je spullen voor PvP-modus geeft.

  De Battle Crates zijn voor 400 credits te kopen in de digitale winkel in Ghost Recon Wildlands zelfs. Je hoeft niet bang te zijn dat je dubbele items krijgt, want is volgens Ubisoft niet mogelijk.

  Wat zit er precies in de Ghost Recon Wildlands loot boxes?

  Los van dat de inhoud van de twee verschillende soorten Battle Crates voor verschillende modi te gebruiken is, verschillen de items die je krijgt ook per type loot box. De Spec Ops Crate bevat Epic Weapons, Exotic Weapons, voertuigen en andere kosmetische spullen. De Ghost War Crate daarentegen biedt enkel skins voor wapens aan én Icons, wat weer skins zijn voor je personage. De reden dat de Ghost War Crate enkel skins bevat is omdat Ubisoft niet wil dat spelers voordeel krijgen in de multiplayer

  Loot Boxes waren eind vorig jaar één van de meest controversiële onderwerpen in de wereld der games. In sommige games, zoals Star Wars Battlefront 2, kon je grinden voorkomen door loot boxes te kopen met geld. Dat viel in het verkeerde keelgat bij veel gamers, waarna de loot boxes en de bijbehorende microtransacties tijdelijk uit Star Wars Battlefront 2 zijn gehaald. Toch bleven veel mensen vallen over het gebruik van loot boxes in games.

  Met de Battle Crates in Ghost Recon Wildlands, dat sinds maart 2017 verkrijgbaar is, biedt Ubisoft een alternatieve oplossing. Aangezien deze enkel items bevatten die geen invloed op de gameplay hebben, behaalt geen enkele speler er een significant voordeel mee.

  Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

  Verkijgbaar vanaf 7 march 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.