Ghost Recon Wildlands Ghost War modus heeft releasedatum

  Ubisoft heeft een releasedatum gegeven aan de Ghost Recon Wildlands Ghost War modus. Vanaf 10 oktober zal de player vs. player modus beschikbaar zijn voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  De modus zal gratis beschikbaar komen als een downloadbare update in Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands. In de modus strijden twee teams van ieder vier spelers in een deathmatch. Spelers kunnen tijdens het vechten uit drie verschillende personages kiezen om een gepaste rol te vinden in een match.

  Wanneer een personage is gekozen, kunnen spelers kiezen uit twaalf klassen. Deze hebben elk unieke wapens en aanpassingsmogelijkheden. Naast de player vs. player optie introduceert Ghost War ook een optie voor dekkingsvuur en geluidsindicaties om meer strategie te creëren.

  Ghost Recon Wildlands Ghost War trailer

  Ubisoft heeft een trailer uitgebracht dat meer informatie geeft over de verschillende klassen die kunnen worden gekozen. In de video is tactische gameplay te zien van twee teams die tegen elkaar strijden. De trailer is bovenaan de pagina te bekijken.

  Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands wordt voortdurend verbeterd door ontwikkelaar Ubisoft. Ook kunnen we volgens Lucian Istrate, game designer bij Ubisoft, meer klassen, mappen en modi verwachten in de toekomst.

  Recent is tevens de Fallen Ghost DLC voor het spel uitgebracht. In onze review lees je wat wij vonden van de uitbreiding. Mocht je het gehele spel nog niet hebben gespeeld, lees dan onze Tom Clancy’s Ghost Recon review.

  Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

  Verkijgbaar vanaf 7 march 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.