Ghost Recon Wildlands Ghost War beta datum aangekondigd

  De datum voor de Ghost Recon Wildlands Ghost War beta is aangekondigd. Vanaf 21 september kunnen spelers de nieuwe modus voor Ghost Recon Wildlands alvast testen.

  De beta zal vanaf 21 tot 25 september duren en is vanaf 19 september al te pre-loaden. Iedereen die Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands niet heeft, kan de beta gewoon downloaden. De beta zal beschikbaar komen voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Ghost Recon Wildlands Ghost War beta met trailer

  De aankomende modus zal uiteindelijk gratis te downloaden zijn voor Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands. De gamemodus zal met een update van de game beschikbaar komen.

  In de modus strijden twee teams van vier spelers tegen elkaar in een deathmatch. Spelers kunnen kiezen uit drie personages die beschikbaar zijn genaamd de Assault, Marksman en Support. Elke klasse heeft een specifieke rol.

  De beta zal vijf verschillende mappen en zes klassen brengen. Daarnaast komen er nieuwe PvP-opties beschikbaar zoals dekkingsvuur en geluidsindicaties. Bij de officiële update zullen er acht mappen en twaalf klassen beschikbaar komen.

  Er is ook een nieuwe trailer uitgebracht bij de aankondiging. Dit toont enkele PvP beelden van de nieuwe game modus. De trailer is bovenaan de pagina te bekijken.

  Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

  Verkijgbaar vanaf 7 march 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.