Ghost Recon Wildlands en Watch Dogs 2 verschijnen nog voor maart 2017

  Na een wisselend begin van 2016 voor Ubisoft met The Division en Far Cry Primal lijkt de uitgever niet stil te zitten. Ubisoft komt nog voor het einde van maart volgend jaar met vijf nieuwe titels, waaronder Ghost Recon Wildlands en Watch Dogs 2.

  Volgens het financiële rapport voor het fiscale jaar 2017, wat eindigt op 31 maart 2017, zullen er tussen nu en die datum vijf nieuwe Ubisoft games uitkomen. Vier van de vijf zijn al langere tijd bekend.

  Naast de bevestiging dat er vijf games zullen verschijnen, maakte Ubisoft bekend dat Tom Clancy's The Division meer dan 9,5 miljoen gebruikers heeft en dat de totale omzet van het bedrijf de 1,5 miljard dollar heeft bereikt.

  Voor het einde van maart 2017 moeten er dus vijf Ubisoft games verschijnen waaronder Ghost Recon Wildlands en Watch Dogs 2, maar ook South Park: The Fractured But Whole en meer. Het kan natuurlijk altijd nog gebeuren dat er een game uitgesteld wordt, maar als men daar niet van uit gaat moeten de volgende games ons aankomt jaar passeren.

  Watch Dogs 2, Ghost Recon Wildlands en drie andere games bevestigd

  De eerste game op de lijst (dit betekent niet dat hij ook als eerste zal verschijnen) is Ghost Recon Wildlands. In Ghost Recon Wildlands speel je met een team special forces in Bolivia. De taak van het team is om een berucht drugskartel op te doeken. De game zal een grote open wereld bevatten en meerdere mogelijkheden om missies te voltooien.

  De tweede van de vijf Ubisoft games is Watch Dogs 2. Er is nog heel weinig bekend over Watch Dogs 2. Het verhaal, de consoles waar het op zal verschijnen en een releasedatum zijn allemaal nog niet aangekondigd. Het enige wat we met zekerheid kunnen zeggen is dat Watch Dogs 2 voor 31 maart zal verschijnen en dat het waarschijnlijk de focus op technologie zal behouden.

  Game nummer drie die uit gaat komen is For Honor. Deze game is al enige tijd geleden onthuld. For Honor brengt de speler terug naar de tijd waarin zwaarden het meest gebruikte wapen was ter wereld. Ridders, vikingen en samoerai staan centraal in de game. For Honor is geen standaard hack en slash game maar het zal tactisch inzicht, timing en oefening vereisen om met succes je zwaard te hanteren.

  De vierde van de Ubisoft games is het nieuwe South Park The Fractured But Whole. Deze RPG gebaseerd op de populaire cartoon serie South Park volgt het verhaal van Coon and Friends. Coon and Friends zijn de superhelden bedacht door de South Park personages. Een releasedatum voor South Park The Fractured But Whole is nog niet bekend maar volgens de laatste berichten zou het spel in 2016 nog moeten verschijnen.

  Nog onbekende game

  De laatste game die nog voor 31 maart 2017 moet verschijnen heeft nog geen titel. Er is ook nog niks bekend over de game, Ubisoft wil alleen kwijt dat het om een AAA titel gaat. Wat dat zou kunnen zijn is voor iedereen nog een gok. Wellicht zien we daar op de komende E3 meer van.

  For Honor

  Verkijgbaar vanaf 14 february 2017

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.