Ghost Recon Wildlands beta bevat nieuwe Ghost War modus

  Deze zomer komt er een nieuwe Ghost Recon Wildlands beta uit. In deze bèta kunnen spelers aan de slag met de nieuwe Ghost War modus. Dit is een vier-tegen-vier deathmatch modus. Een exacte datum voor de bèta is nog niet bekend.

  Ghost Recon Wildlands verkoopt bijzonder goed. De game uit de stal van Ubisoft heeft al enkele DLC voorbij zien komen en gaat nu ook een nieuwe Ghost War modus bevatten. Bekijk de eerste beelden van de Ghost War modus bovenaan de pagina.

  In de Ghost War modus strijden twee teams van elk vier spelers tegen elkaar in een vier-tegen-vier deathmatch. Hierbij maken spelers gebruik van tactische gameplay. Ghost War introduceert daarnaast nieuwe PvP-opties zoals dekkingsvuur en geluidsindicaties om een militair-strategische multiplayermodus te creëren waarin samenwerking centraal staat.

  Meer informatie over de Ghost Recon Wildlands beta

  Ghost Recon Wildlands zal een beta organiseren om voor het eerst met de nieuwe Ghost War modus aan de slag te gaan. Deze beta moet nog deze zomer verschijnen voor alle platformen. Een exacte releasedatum hiervoor is nog niet bekend. Hierna zal de Ghost War modus als een gratis update aan de game worden toegevoegd.

  In onze Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands Review gaven wij de game een goed cijfer. Vooral de tactische gameplay en de co-op modus worden gezien als hoogtepunten.

  Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC. De Ghost War modus zal later dit jaar als gratis update aan de game worden toegevoegd. Een exacte datum hiervoor is nog niet bekend.

  Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

  Verkijgbaar vanaf 7 march 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.