Ghost Recon Wildlands aangekondigd door Ubisoft

  Ubisoft heeft een nieuwe Ghost Recon game aangekondigd tijdens haar persconferentie op de E3. Ghost Recon Wildlands wordt een grote, open wereld game waarin je allerlei criminelen kunt aanpakken op diverse manieren.

  Ghost Recon Wildlands laat je spelen met een team van Ghosts, een eliteteam van de Amerikaanse overheid, om een drugskartel uit te schakelen in Bolivia.

  Het zal waarschijnlijk niet bij Bolivia blijven, aangezien de trailer laat zien dat je waarschijnlijk de hele wereld rondgaat.

  Ghost Recon Wildlands

  Ghost Recon Wildlands krijgt open wereld

  Ubisoft liet ook weten dat de wereld van Ghost Recon Wildlands één van de grootste en actievolle open wereld games is die de studio ooit heeft gemaakt. Een subdivisie van Ubisoft, Ubisoft Paris, heeft de teugels in handen en in de trailer kun je meerdere manieren zien om het criminele tuig aan te pakken.

  Zo is er de mogelijkheid om volop in de aanval te gaan tijdens klaarlichte dag om de ontwikkeling van drugs te stoppen. Je kunt echter ook sluipend door de nacht gaan om zo belangrijke drugslord te ontvoeren en mee te nemen.

  Om je missies te voltooien zal je lastige keuzes moeten maken aldus Ubisoft; chantage, interrogatietechnieken en het uitschakelen van doelwitten.

  Een releasedatum voor Ghost Recon Wildlands is niet vrijgegeven door Ubisoft.

  Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

  Verkijgbaar vanaf 7 march 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.