Ghost Recon Breakpoint reveal gaat gepaard met releasedatum

  De opvolger van Ghost Recon Wildlands is officieel uit de doeken gedaan. Ghost Recon Breakpoint zal verschillende features overnemen van zijn voorganger, maar maakt ook ruimte voor vernieuwingen, zoals een nieuwe PvP-modus. Ghost Recon Breakpoint zal vanaf 4 oktober in de winkels liggen.

  Eerder werd de nieuwe titel al gelekt, maar gisteren heeft Ubisoft dan uiteindelijk de game officieel bekendgemaakt. De titel zal uitkomen voor PlayStation 4, Xbox One en PC en zal hetzelfde 4-speler co-op-systeem van Ghost Recon Wildlands implementeren. Hiernaast zal er ook een PvP-modus komen, maar hier is nog niet veel over bekend.

  Breakpoint zal een aantal nieuwe features hebben met onder andere een klasse-systeem, loot verspreid in de wereld, survival-elementen en ook Prone Camo, waarmee je in de modder kan duiken om zo onopgemerkt te blijven. Ook zal de game bij release een aantal raids hebben als endgame content.

  Ghost Recon Breakpoint

  Wat werd er laten zien tijdens de Ghost Recon Breakpoint reveal?

  Naast de verschillende gameplay-features en raids is er ook veel bekendgemaakt over het verhaal van de nieuwe titel. Breakpoint zal zich afspelen op het fictieve Auroa, ergens in de Pacifische Oceaan.

  De game zal het verhaal van de Wildland’s leider Nomad verder gaan vertellen. Gestrand op dit fictieve eiland ga je de strijd aan met een rogue-soldaat, genaamd Cole D. Walker. Walker wordt gespeeld door Jon Bernthal (Bekend van The Punisher en The Walking Dead).

  De titel zal 4 oktober uitkomen op de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint

  Verkijgbaar vanaf 4 october 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.