Ghost Recon Breakpoint beta komt maand voor release

  Vanaf 4 oktober ligt Ghost Recon Breakpoint in de winkels. Een maand daarvoor begint er echter al een beta. Dat liet Ubisoft weten tijdens E3 2019.

  De beta van Ghost Recon Breakpoint zal op 5 september starten. Net zoals het vorige deel zal co-op een groot onderdeel vormen van het spel. Met Breakpoint wil Ubisoft de community meer betrekken en de beta zal daar zeker bij helpen.

  Tegelijk werd namelijk Ghost Recon Delta Company aangekondigd. Via Delta Company kunnen spelers direct in contact komen met de ontwikkelaars van het spel, zodat zij precies weten wat er leeft in de community en daar de game op aanpassen. Deelnemen aan het programma zal je ook wat extra's opleveren in de game.

  Jon Bernthal in Ghost Recon Breakpoint

  In Ghost Recon Breakpoint neem je het op tegen de Wolves. Deze groep van ex-Ghosts heeft niet veel goeds in zin en moet gestopt worden. Niemand minder dan acteur Jon Bernthal zal de Wolves leiden en een grote rol spelen in de game.

  Jon Bernthal kennen we van series als The Walking Dead en The Punisher, waarin hij de hoofdrol op zich naam. Ook in Ghost Recon Breakpoint zal hij een geharde soldaat spelen.

  Ghost Recon Breakpoint ligt vanaf 4 oktober in de winkels voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Ook zal de game via Google Stadia te spelen zijn.

  Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint

  Verkijgbaar vanaf 4 october 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.