‘Ghost of Tsushima-uitbreiding Ghost of Ikishima gepland voor 2021’

News
donderdag, 24 juni 2021 om 17:00
ghost of tsushimaf1624544069
Ghost of Tsushima kwam afgelopen jaar uit voor de PS4 en ontving ladingen aan lovende kritieken. Nu lijkt het erop dat er een Ghost of Tsushima-uitbreiding in de maak is genaamd Ghost of Ikishima, dat vergelijkbaar zal zijn met de ‘Expandalone game’ Spider-Man: Miles Morales.
Shpeshal_Nick op Twitter, mede-oprichter van XboxEra.com en co-host van de XboxEra Podcast, heeft de nieuwste Ghost of Tsushima-uitbreiding mogelijk gelekt. Alhoewel er nog niets van bevestigd is, geeft de gebruiker aan dat Ghost of Ikishima in 2021 nog uitkomt en vergelijkbaar zal zijn met Spider-Man: Miles Morales en Uncharted: The Lost Legacy.
Dit zal dienen als een ‘Expandalone game’, waar je met een compleet nieuw karakter kan spelen maar wel in dezelfde wereld speelt als die van de basisgame. Zo is dit ook gedaan met de recente Miles Morales uitbreiding. Of het op de PS5 uitkomt is niet bekendgemaakt, maar de kans is groot dat dit gebeurt.
Zowel de maker van Ghost of Tsushima Sucker Punch Productions als uitgever Sony Interactive Entertainment hebben niet gereageerd op dit grote gerucht. Gezien het erop lijkt dat Shpeshal_Nick vaker dingen correct tweet, bestaat er een grote kans dat de Ghost of Ikishima-uitbreiding er daadwerkelijk aankomt.
ghost of thushimaf1583473945

De geliefde PS4-game Ghost of Tsushima

De originele Ghost of Tsushima game speelt zich af in 1274, waar Samurai-krijgers legendarische verdedigers zijn van Japan, totdat de Mongol Empire het eiland van Tsushima verovert en de lokale bevolking overneemt. In de game speel je als één van de laatst overlevende Samoerai die er alles aan doet om terug te vechten tegen de indringers, waar je een geheel nieuwe gevechtsstijl moet zien te ontdekken, namelijk die van de Ghost.
De PS4-game is in het afgelopen jaar flink in de prijzen gevallen. Zo heeft de game diverse Golden Joystick-Awards gewonnen en is het flink in de prijzen gevallen bij de The Game Awards.
Ben jij van plan de Ghost of Ikishima-uitbreiding aan te schaffen als het daadwerkelijk uitkomt? Laat het weten in de reacties!