Ghost in the Shell trailer toont eerste beelden

  De eerste Ghost in the Shell trailer is verschenen. In de trailer, die hierboven te bekijken is, worden de eerste beelden getoond van de verfilming van de populaire Japanse mangaserie.

  In de Ghost in the Shell trailer zien we Scarlett Johansson als The Major, een politieagente die de taak heeft cybercriminelen en hackers aan te pakken die het op Hanka Robotics gemunt hebben. Later komt The Major erachter dat haar realiteit niet is wat het op het eerste gezicht lijkt.

  Ghost in the Shell trailer toont groot deel van de cast

  Naast Scarlett Johansson is een groot deel van de cast te zien in de Ghost in the Shell trailer. Juliette Binoche, Game of Thrones acteur Pilou Asbæk, Japanse legende Takeshi Kitano, Michael Pitt en The Wolverine acteur Rila Fukushima maken allemaal een verschijning. De trailer toont bovendien meer van de actiescènes die we kunnen verwachten wanneer de film volgend jaar verschijnt.

  Het karakter van The Major is in de manga Japans, wat eerder zorgde voor controverse. De keuze om Scarlett Johansson te casten voor de rol van dit personage viel dan ook niet bij iedereen in goede aarde. De keuze voor deze casting werd in een interview met BuzzFeed News verdedigd door producer Steven Paul, die verwacht dat iedereen blij zal zijn met het eindresultaat.

  "Het publiek zal erg blij zijn en wanneer ze zien wat we daadwerkelijk gedaan hebben, denk ik dat niemand teleurgesteld zal zijn."

  Ghost in the Shell verschijnt 30 maart 2017 in de bioscoop.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.