Geralt of Rivia is binnenkort beschikbaar in Monster Hunter World

  Geralt of Rivia komt naar Monster Hunter: World. Dat heeft maker Capcom bekendgemaakt in een speciale livestream. De bekende Witcher is te bespelen en beschikt over zijn unieke aanvallen. Geralt of Rivia is ergens begin 2019 te bespelen.

  Onze favoriete monsterjager maakt in Monster Hunter: World kennis met de leden van de Research Commission. De samenwerking tussen beide games brengt uit allebei games features met zich mee. Er komen RPG-features van The Witcher 3 in de wereld van Monster Hunter: World. Je kan gebruik gaan maken van Geralts speciale krachten. (Igni, Quen, Aard, Axii en Yrden) Hoe dat precies in zijn werk gaat, is nog niet duidelijk.

  De ontwikkelaars zeggen dat het voor Monster Hunter: World spelers voor een totaal nieuwe ervaring zorgt. De stemacteur van Geralt of Rivia, Doug Cockle, neemt special voor de samenwerking nieuwe voice lines op. De trailer is dan wel in het Engels, maar de update is in veel meer talen beschikbaar.

  Geralt of Rivia niet enige samenwerking met Monster Hunter: World

  Witcher Geralt heeft al veel populariteit opgebouwd onder de spelers van Monster Hunter: World. Zo proberen spelers hem na te maken als costum character, maar Geralt of Rivia is niet de enige die verscheen in de wereld van Monster Hunter: World. Eerder ging Capcom namelijk al de samenwerking aan met Final Fantasy XIV, Street Fighter's Ryu & Sakura en Mega Man.

  Geralt zelf verscheen voor het laatst in de door Bandai Namco gemaakte vechtgame SoulCalibur 6. Of er nog meerdere personages uit The Witcher 3 naar Monster Hunter: World komen is niet duidelijk. De cross-over wordt voor Xbox One en PlayStation 4 beschikbaar in het begin van 2019.

  Speel je de game nog niet? Lees onze Monster Hunter: World review om eens te kijken of de game wat voor jou is. Monster Hunter: World werd voor de Game Awards 2018 ook genomineerd. Lees in ons overzicht over hoe dat afliep.

  Monster Hunter World

  Verkijgbaar vanaf 26 january 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.