Geralt is nu in Monster Hunter World beschikbaar voor Xbox One en PS4

  Onze favoriete monsterjager Geralt is vanaf nu beschikbaar in RPG-game Monster Hunter World. Dit werd al eerder aangekondigd door gameontwikkelaar Capcom, maar het is nu realiteit. Geralt is op Xbox One en PlayStation 4 al te bespelen in Monster Hunter World, PC-spelers moeten nog even wachten.

  Geralt is een geliefd personage in de gamewereld en verscheen ook al eerder als gast in SoulCalibur VI. De komst van deze populaire monsterjager naar Monster Hunter World zorgt er ook voor dat er nieuwe soort missie beschikbaar wordt. In deze missie zullen beide speelwijzen van The Witcher 3 en Monster Hunter World worden gecombineerd op unieke wijze.

  Er komen RPG-features van The Witcher 3 in de wereld van Monster Hunter: World. Je kan gebruik gaan maken van Geralts speciale krachten (Igni, Quen, Aard, Axii en Yrden). Daarnaast neemt stemacteur van Geralt of Rivia, Doug Cockle, speciaal voor de samenwerking nieuwe voice lines op. De trailer is dan wel in het Engels, maar de update is in veel meer talen beschikbaar.

  Geralt in Monster Hunter World midden in event

  Geralt of Rivia komt midden tijdens het Appreciation Fest naar Monster Hunter World. Dit evenement duurt nog tot en met februari 21 en brengt oude missies en evenement missies terug tot leven in de game. Daarnaast kunnen spelers nieuwe speciale uitrusting gerelateerd met het Appreciation Fest in elkaar zetten.

  Monster Hunter World is een van de beste spellen van Capcom en krijgt wereldwijd goede kritieken. Eerder onthulde Capcom dat de game na een jaar sinds de release al elf miljoen kopieën heeft verkocht en is daarnaast volgens Metacritic de beste ontwikkelaar van 2018. Alleen Capcom is nog niet klaar met Monster Hunter World, dat blijkt door de komst van de Witcher, maar ook door de geplande uitbreiding die later dit jaar komt: Iceborn. De uitbreiding zorgt voor nieuwe uitrusting, locaties, monsters en nog meer content.

  Speel je de game nog niet? Lees onze Monster Hunter World review om eens te kijken of de game wat voor jou is. Monster Hunter: World werd voor de Game Awards 2018 ook genomineerd. Lees in ons overzicht over hoe dat afliep.

  Monster Hunter World

  Verkijgbaar vanaf 26 january 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.