Generation Zero release datum bekendgemaakt

  Avalanche Studios heeft de Generation Zero release datum bekendgemaakt, de game is te bespelen vanaf 26 maart 2019. Generation Zero is een open wereld actiegame die je alleen of samen met drie vrienden kan verkennen. Het verhaal speelt zich af in de jaren ’80 in Zweden.

  Avalanche Studios

  Generation Zero is een open wereld game waarin je jezelf moet verdedigen tegen robotachtige vijanden. De wereld die je kunt gaan verkennen komt in de vorm van Zweden, in de jaren ’80. De game wordt ondersteund door Apex-engine. Avalanche Studios gebruikte Apex-engine al eerder voor Just Cause 4 en blinkt vooral uit in het gebruik van extreme, interactieve weercondities.

  De vijanden die je gaat tegenkomen in Generation Zero zijn gesimuleerd en zwerven de wereld rond met een doel voor ogen. Door met je team, of alleen, de robots slim af te zijn kun je ze lokken en vervolgens vermoorden. Het gaat in Generation Zero om het tactisch voorbereiden tegen deze robots. Natuurlijk zijn er talloze strategieën mogelijk, aan jou om de beste uit te kiezen.

  Generation Zero release solo en co-op

  Je kan zoals al eerder aangegeven alleen, of met je team op pad in Generation Zero. Als je besluit multiplayer te spelen moetje er alles aan doen om het speelveld naar jouw voorkeur te gebruiken. Je moet wapens en uitrusting vinden. Net als bij de robots kun je je vijanden in de val lokken om vervolgens de buit te delen met je team.

  Het verhaal van Generation Zero is vrij simpel, namelijk: Je bent op een bootje, samen met vrienden, bekogeld met explosieven. Je weet niet waarom of hoe, maar je overleeft. Er zijn nog niet veel vijanden bekend, de vijandige robots die al bekend zijn staan op de officiële website van Avalanche Studios. De Generation Zero release datum is 26 maart 2019 en komt uit op alle platformen.

  Ben je een fan van shooter games en kijk je misschien al uit naar Generation Zero? Bekijk dan eens onze special over de beste shooter games van 2019 waar wij naar uitkijken. Wat verwacht jij van Generation Zero? Laat het ons zeker weten in de comments.

  Generation Zero

  Verkijgbaar vanaf 26 march 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.