Geheim BioWare project - Dragon Age schrijver gestrikt

  Senior BioWare schrijver David Gaider neemt afscheid als schrijver van Dragon Age. Gaider blijft wel werken voor BioWare maar gaat verder werken aan een geheim BioWare project.

  David Gaider geeft aan na 10 jaar te hebben gewerkt aan de Dragon Age titels, toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. De schrijver gaf aan te gaan werken aan een geheim BioWare project. Gaider was verantwoordelijk voor het schrijven van dialogen voor de personages, quests en de verhaallijn van Dragon Age.

  BioWare schrijver Patrick Weekes zal de taak van Gaider als hoofdschrijver van de series op zich nemen. Gaider kondigde zijn vertrek via twitter aan.

  Geheim BioWare project

  BioWare heeft het afgelopen jaar naar een aantal opkomende projecten gehint. Eén van de projecten zou Shadow Realms zijn. Maar deze titel werd eerder al geannuleerd.

  Ook gaan er geruchten de ronde dat er een nieuwe Mass Effect game gemaakt gaat worden. BioWare heeft aangekondigd plannen te hebben voor een volledige multiplayer Mass Effect game. Overigens heeft de ontwikkelaar gezegd dat de titel Mass Effect 4 een belediging zou zijn voor de game, omdat het niet de trilogie van Commander Shepard zal opvolgen.

  Dragon Age: Origins - Awakening

  Verkijgbaar vanaf 18 march 2010

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.