Geen Super Mario Maker video upload voor Youtube

  Er komt geen Super Mario Maker video upload functie. Je kunt dus niet, in tegenstelling tot Mario Kart 8 en zometeen Super Smash Bros, direct video's naar Youtube uploaden.

  Nu Nintendo een upload functie in Mario Kart 8 heeft en deze in de toekomst in Super Smash Bros gaat stoppen, leek het logisch dat er ook een Super Mario Maker video upload functie komt. Niets is echter minder waar.

  Super Mario Maker video upload doet af aan ervaring

  Nintendo bevestigd tegenover Game Informer dat deze optie niet in de game komt. Volgens het bedrijf doet het kijken van enkel de video's geen recht aan de game. "De reden is dat in plaats van het kijken naar filmpjes van levels, we liever hebben dat mensen die spelen en zelf ervaren," zo zegt producent Takashi Tezuka.

  In het spel maak je je eigen levels. Een Super Mario Maker video upload naar Youtube zou een goed middel zijn om deze te delen met de wereld en mensen jouw kunsten te tonen. Dit zul je echter in de game zelf moeten doen, of de gameplay opnemen met speciale apparatuur.

  Super Mario Maker komt in september uit. Het is één van de Wii U exclusives van dit jaar en krijgt een toffe special edition. De game is al te pre-orderen.

  Super Mario Maker

  Verkijgbaar vanaf 11 september 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.