Geen Nintendo NX onthulling op E3 2015

  Nintendo zal geen nieuwe informatie gaan onthullen over de Nintendo NX op de aankomende E3. In maart hintte Satoru Iwata, SEO van Nintendo, in een interview dat Nintendo mogelijk een nieuw pad gaat bewandelen.

  Tijdens een recente vergadering van investeerders zei Iwata dat Nintendo de Nintendo NX niet vóór 2016 zal onthullen. Ook geen verdere details zullen er vóór die tijd onthuld worden. Alleen herhaalt Iwata dat het een nieuw concept is en het geen direct vervanger wordt van de 3DS of Wii U. Informatie over smartphone titels zal ook niet besproken worden tijdens de E3 2015.

  Satoru Iwata zegt:

  Omdat we begrijpen dat de E3 een evenement is voor toegewijde videogame apparaten, zijn we niet van plan om onze toekomstplannen over smartphone titels uit de doeken te doen.

  Nintendo NX in 2016

  Als onderdeel van hun onlangs gepubliceerde jaarrapport heeft Nintendo de releases van aankomende titels aangepast. Interessant genoeg staat The Legend of Zelda voor Wii U (working title) nu geregistreerd als TBD en niet met een release in 2016. De game, die eerst gepland stond voor het einde van 2015, heeft vertraging opgelopen toen Nintendo "nieuwe mogelijkheden" ontdekte voor het project.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.