Geen nieuwe singleplayer-DLC voor The Last of Us

  Hoewel er nog nieuwe downloadbare content voor The Last of Us aankomt, heeft ontwikkelaar Naughty Dog laten weten dat geen van die DLC singleplayer gerelateerd is.

  In een interview laat Arne Meyer, community manager bij Naughty Dog, weten dat er nieuwe downloadbare content gepland staat voor eind dit jaar, maar dat al deze DLC puur gericht is op het multiplayeraspect van The Last of Us. Zo liet hij weten:

  "Zodra The Last of Us: Remastered uitkomt is er reeds een heleboel DLC verschenen, maar dit betekent niet dat wij stoppen met het ondersteunen van zowel de PS3- als de PS4-versie van de game. We hebben nog wat DLC gepland staan, maar dat is allemaal gefocust op de multiplayer."

  Nieuwe DLC wordt Cross Buy

  Naughty Dog geeft wel aan dat toekomstige uitbreidingen wel Cross Buy zullen worden aangeboden, zodat als je de DLC koopt je deze voor beide versies van The Last of Us kunt gebruiken.

  The Last of Us: Remastered komt 30 juli uit voor de PlayStation 4 en bevat naast de originele PS3-game ook alle reeds uitgebrachte DLC, waaronder de singleplayer-uitbreiding Left Behind. The Last of Us kwam vorig jaar juni uit voor de PlayStation 3 en wist hoge ogen te gooien. Dat wordt ook duidelijk uit de recensie, waarin de game maar liefst een 9,0 scoorde.

  The Last of Us: Remastered

  Verkijgbaar vanaf 30 july 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.