Geen nieuwe Assassin's Creed in 2019 zegt Ubisoft op gamescom

  Er komt geen nieuwe Assassin’s Creed in 2019. Dat heeft Ubisoft vandaag op gamescom bekend gemaakt. Dit jaar komt er nog wel een nieuw deel.

  De CEO van Ubisoft, Yves Guillmot, legt dit uit in zijn persconferentie op gamescom. Hij vertelt dat de twee laatste Assassin’s Creed titels, Origins en Odyssey, tegelijkertijd werden gemaakt. Er was tijdens het ontwikkelingsproces de hele tijd een apart team bezig met één van de games.

  Hierdoor kon in 2017 Assassin's Creed Origins uit worden gebracht en komt 2018 in Assassin's Creed Odyssey uit. Maar helaas kan er hierdoor dus geen nieuwe Assassin's Creed game uitkomen in 2019.

  Genoeg content in nieuwe Assassin's Creed Odyssey

  Volgens Ubisoft komt er in 2019 ook geen kleinere game uit. Assassin’s Creed Odyssey komt op 5 oktober 2018 uit en bij Ubisoft denken ze dat dit een spel is waar je meerdere jaren mee vooruit kan. Het team van Ubisoft heeft op deze manier de ruimte gekregen om het spel zo te maken zoals ze dat graag wilden. Dat moet de community rondom de game langere tijd atief houden.

  Yves Guillmot: “Wanneer ik zie wat we brengen met Assassin’s Creed Odyssey, dan weet ik zeker dat de community die weer is begonnen met spelen bij Assassin’s Creed Origins het geweldig gaat vinden”

  Wil je nog meer weten over de nieuwe game? Lees dan onze special over acht leuke features van Assassin's Creed Odyssey.

  Assassin’s Creed Odyssey komt op 5 oktober uit op de PlayStation 4, Xbox One en PC. Je kunt het nieuwe spel inmiddels al wel pre-orderen.

  Assassin's Creed Odyssey

  Verkijgbaar vanaf 5 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.