Geen EA E3 2019 persconferentie wegens focus op EA Play

  EA houdt dit jaar geen E3 2019 persconferentie. Dat heeft ontwikkelaar annex uitgever Electronic Arts laten weten. De maker richt zich op het EA Play evenement wat zich vooraf de E3 afspeelt en zendt meerdere livestreams uit in het weekend voordat de E3 officieel begint.

  BagoGames

  Dat heeft EA laten via haar website. Het bedrijf laat weten dat zij zich dit jaar minder wil focussen op het gepraat en meer op het gamen zelf. EA focust haar aandacht dan ook op "het hart van EA Play: onze community's van spelers en de games waarvan ze houden."

  De traditionele persconferentie wordt dan ook overgeslagen en EA richt zich op meerdere livestreams tijdens de eerste twee dagen van EA Play. Hierbij wordt de aandacht verlegd naar meer gameplay en de inzichten van de ontwikkelaars die de games maken. Het EA Play evenement is gratis te bezoeken in het Hollywood Palladium in Los Angeles, maar de ontwikkelaar houdt met allerlei livestreams ook de kijkers vanuit huis op de hoogte van allerlei nieuwtjes, gameplay-onthullingen en nieuwe content.

  Vorig jaar hield EA nog wel een traditionele persconferentie, maar ook dit was niet tijdens E3. Dit was enkele dagen voordat de beurs begon tijdens haar eigen evenement EA Play. Dit evenement wordt al een aantal jaren door EA georganiseerd en vindt het weekend voor E3 plaats.

  Geen EA E3 2019 persconferentie, net zoals Sony

  EA is dus nog wel aanwezig op de E3 2019 met EA Play, maar zal net zoals Sony geen E3 2019 persconferentie houden. Het Japanse bedrijf Sony is helemaal niet aanwezig op de E3 2019, terwijl EA zich dus focust op de EA Play met diverse titels. EA Play 2019 vindt plaats op 7 t/m 9 juni in het Hollywood Palladium in Los Angeles, terwijl de E3 plaatsvindt vanaf 11 t/m 13 juni in het Los Angeles Convention Centre.

  De E3 is over drie maanden en er gaan natuurlijk meerdere games getoond worden. Wij hebben de 10 beste E3 2019 games die tijdens de beurs worden verwacht al voor je op een rijtje gezet. Ook kun je onze Anthem review lezen, de meest recente game die EA heeft gepubliceerd. De game is van de makers van Mass Effect en Dragon Age, BioWare.

  Anthem

  Verkijgbaar vanaf 22 february 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.