Geen digitale Carrie Fisher in Star Wars Episode 9

  LucasArts is niet van plan een digitale Carrie Fisher in de volgende Star Wars films te stoppen. Dat heeft het bedrijf, dat samen met Disney de Star Wars films maakt, officieel bekendgemaakt. Er zouden namelijk geruchten zijn dat LucasArts Carrie Fisher terug zou laten komen in Star Wars: Episode IX, maar dan digitaal.

  Eind december kregen we het tragische nieuws van het overlijden van Carrie Fisher, bekend van haar rol als Princess Leia in de Star Wars franchise. Ze overleed op 60-jarige leeftijd aan de gevolgen van een hartaanval.

  Fisher zou een grote rol spelen in de nieuwe Star Wars trilogie, waarvan Episode VIII en Episode IX nog moeten uitkomen. Er waren daarom geruchten verschenen dat LucasArts in onderhandeling zou zijn om gebruik te maken van een digitale Carrie Fisher, zodat dit alsnog kon gebeuren.

  LucasArts heeft nu op haar website naar buiten gebracht dat ze geen gebruik gaat maken van een digitale Carrie Fisher.

  ''Normaal gesproken reageren wij niet op speculaties van fans of media, maar er is een gerucht waar we graag op willen reageren. We willen iedereen verzekeren dat LucasArts geen plannen heeft om een digitale Carrie Fisher als Princess Leia Organa te creëren.''

  Digitale Carrie Fisher ook niet in Star Wars Episode VIII

  LucasArts belooft met dit bericht dat ze geen gebruik gaat maken van een digitale Carrie Fisher. Gelukkig voor de fans van Star Wars kunnen we Carrie Fisher nog minimaal één keer zien schijnen als Princess Leia. De opnames van Star Wars Episode VIII zijn namelijk al afgerond en al het werk van Carrie Fisher was al voltooid.

  Star Wars: Episode VIII komt in december van dit jaar uit. Een officiële titel of een trailer zijn er nog niet.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.