Gebogen iPhone 6 Plus moet Apple test doorstaan voor vervanging

  iPhone 6 Plus versies die buigen zijn een groot gemeld probleem, de telefoon kan flink buigen bij het normaal meedragen in je broekzak. De Apple-helpdesk heeft op het probleem gereageerd in een chatgesprek met Amerikaanse website The Next Web en komt met een verrassende oplossing.

  Het gebogen iPhone 6 Plus toestel dient namelijk eerst een test te doorstaan voordat er een nieuw exemplaar wordt overhandigd door Apple. Of je als eigenaar een nieuw exemplaar krijgt hangt helemaal af van de Apple-medewerker die je op dat moment treft. Na een visuele inspectie wordt er beoordeeld of de 'gebogen' iPhone 6 Plus binnen de richtlijnen voor (onvoorziene) schade valt, waarmee bedoeld wordt dat de schade dus niet aan jou als gebruiker maar aan het toestel ligt. Als dit niet het geval is moet er worden betaald voor een nieuw toestel.

  Blijft stil rondom gebogen iPhone 6 Plus

  Het supportteam van Apple houdt het probleem goed in de gaten, maar heeft verder nog geen reactie gegeven op de problemen rondom de iPhone 6 Plus en trekt de toestellen ook niet terug. Het lijkt er momenteel ook op dat het grotendeels om incidentele gevallen gaat.

  Lees ook onze special over de iPhone 6 (Plus) waarin de nieuwe features uitgelicht worden, en verwacht aanstaande maandag onze eerste hands-on ervaring met het toestel.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.