Gears of War viert Halloween met Gears of War 4 Halloween event

  Halloween komt dit jaar naar Gears of War in de vorm van een nieuw Gears of War 4 Halloween event en een speciale pack. Het Halloween evenement bestaat uit een speciale gamemode genaamd Pumpkin Ball en de Halloween Elite Pack die nu verkrijgbaar is in de Gears of War 4 store.

  Het Halloween evenement brengt naast de nieuwe gamemode en de Halloween Elite Pack ook nog vijf donkere versies van de bestaande Gears of War 4 mappen: Fallout, Forge, Harbor, Impact en Lift. Deze nieuwe mappen zijn toegevoegd aan de social playlist. Dit zijn ook de mappen waar je de nieuwe Pumpkin Ball mode op speelt.

  Pumpkin Ball Gears of War 4 Halloween event

  De nieuwe Halloween gamemode heet Pumpkin Ball en is vergelijkbaar met trefbal, maar dan in Gears of War 4. De respawn tijd in Pumpkin Ball is verlaagd naar één seconde en heeft een korte spawn-protectie. Dit zorgt voor een snelle en actievolle gamemode.

  De Halloween Elite Pack is een variant op de standaad Elite Pack en garandeert je één Epic of Legendary card. De speciale Halloween pack kan je nu kopen in de Gears of War 4 store en is nog verkrijgbaar tot 1 november, direct nadat Halloween voorbij is.

  Gears of War 4

  Verkijgbaar vanaf 11 october 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.