Gears of War film recruteert Avatar schrijver

  De Gears of War film is al een aardig tijdje in ontwikkeling. Nu wordt de volgende stap in het proces gezet, want er is een nieuwe schrijver voor de film gevonden.

  Universal Pictures heeft een nieuwe schrijver gevonden voor de film die gebaseerd is op de Gears of War games. Shane Salerno gaat het script schrijven van de Gears of War film.

  Hij heeft onder andere de films Armageddon, Shaft, Alien vs. Predator en Alien vs. Predator: Requiem geschreven. Op dit moment werkt Salerno met James Cameron aan de komende vier Avatar films die tussen 2020 en 2025 uit gaan komen.

  Gears of War film geen kopie van de games

  In oktober bevestigde Microsoft dat er met Universal Pictures gewerkt wordt aan een film die gebaseerd is op de Gears of War games. De rechten van de film lijken van hand te zijn gegaan, aangezien de studio van The Lord of the Rings, New Line Cinema, in 2007 de rechten voor een Gears of War film had bemachtigd.

  Gears of War baas Rod Fergusson liet in oktober los dat de film geen kopie van de games moet worden. Hij wil zich liever focussen op het maken van een goede film dan op het maken van een film die zo dicht mogelijk bij de games uit de Gears of War franchise staat.

  Het is nog niet bekend wie de regisseur van de film wordt of wanneer we de film in de bioscoop kunnen verwachten. De nieuwste game uit de Gears of War franchise, Gears of War 4, kwam op 11 oktober 2016 uit voor de Xbox One en PC.

  Gears of War: Ultimate Edition

  Verkijgbaar vanaf 25 august 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.