Gears of War 5 release aangekondigd samen met trailer

  Onder luid gejuich werd tijdens de persconferentie van Microsoft op E3 de Gears of War 5 release aangekondigd. Deze aankondiging ging gepaard met een nieuwe trailer, waarin we ook al een klein stukje gameplay kregen te zien.

  Met Gears of War 5 krijgen we een vervolg op het in 2016 uitgebrachte vierde deel. In het nieuwe deel zien we de bekende personages uit het vorige hoofdstuk terugkeren, waaronder de zoon van Marcus Fenix: JD Fenix. In dit deel speel je alleen niet als de zoon van, maar als Kait Diaz, die we ook kennen uit het vorige deel.

  Gears of War 5 release met trailer

  Naast de bekendmaking van een Gears of War 5 release is er ook meteen een trailer uitgekomen. In deze trailer krijgen we ook al een klein stukje gameplay te zien, waarin Kate het opneemt tegen een nieuw soort kwaad.

  Verder kun je uit de de trailer opmaken dat het koude tijden zijn in het Gears universum. Met een winters landschap en het oude bekende logo dat bevroren is ziet het er naar uit dat de duistere wereld vol monsters nog een stukje duisterder wordt.

  Meer Gears of War games aangekondigd

  Naast het nieuwe deel in de Gears of War serie, zijn er ook twee andere games onder de naam Gears aangekondigd. Zo verschijnt in 2019 Gears Pop! Een spel voor op je mobiel waarin je favoriete personages omgetoverd worden tot Funko Pop-figuren.

  Naast deze variant verschijnt er ook een Gears of War strategie spel voor de PC genaamd Gears Tactics. In deze turn-based game moet jij je vijand zien te verslaan door van bovenaf de juiste beslissingen te nemen. Wanneer deze game precies verschijnt is niet bekend.

  In 2019

  Gears of War 5 ligt in 2019 in de schappen en komt uit voor de Xbox One en PC. Mocht je een abonnement hebben op de Xbox Game Pass, dan kun je de exclusieve titel op de dag van de release meteen spelen.

  Gears 5

  Verkijgbaar vanaf 10 september 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.