Gears of War 5 multiplayer krijgt Dave Bautista als skin

  WWE legende Dave Bautista ken je misschien beter als 'Drax the Destroyer' in Guardians of the Galaxy, maar deze acteur/bottenkraker krijgt nu een rol in de multiplayer van de nieuwe Gears of War 5 game, die eind dit jaar uit zal gaan komen.

  Dave Bautista is al geliefd voor zijn rol in Guardians of the Galaxy, waar hij de geniaal grappige Drax speelt, maar nu krijgt hij een eigen skin in de multiplayer van Gears of War 5. Fans van de game en Bautista kunnen vanaf 10 september letterlijk in de huid kruipen van deze WWE en Hollywood-ster. Dit werd bevestigd door game developer The Coalition. Zij vertellen dat Dave Bautista al langer een wens had om een rol te spelen in de Gears of War franchise, maar dat dat tot heden nog niet mogelijk was.

  Nu kan de held een diepe zucht nemen en lekker achterover leunen als ook hij straks in verschillende multiplayermodi als zichzelf kan gaan spelen. Vanaf de release van Gears of War 5 kunnen spelers in alle multiplayermodus kiezen om over het strijdveld te paraderen als Dave Bautista. Dave Bautista reageert ook als een echte baas op dit nieuws: 'It's about damn time!'. Wie kan er nou niet houden van deze extreem grappige persoonlijkheid?

  Gears 5

  Weten we al meer over de Gears of War 5 multiplayer?

  Naast dat we al wisten dat er dit keer een vrouwelijke hoofdrol zal zijn, zijn er ook een aantal multiplayermodus aangekondigd. Zo zal de oude vertrouwde Horde-mode terugkeren en zal er een 3-speler co-op beschikbaar zijn, waar je dus ook als Dave Bautista in kan gaan spelen. Ook zijn er een aantal leuke aankondigingen geweest. Zo zullen loot boxes geen ding meer zijn en zullen alle DLC gratis zijn om te downloaden. Nu nog even een Xbox in huis halen en dan kan ook ondergetekende aan de slag als Bautista met een kettingzaag in handen. Gears of War 5 zal vanaf 10 september te spelen zijn.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.