Gears of War 4 Xbox One S Limited Edition officieel bekendgemaakt

  Afgelopen woensdag kwam er al een gerucht naar buiten dat er een speciale Gears of War 4 Xbox One S Limited Edition zal verschijnen. Inmiddels is dit bericht officieel bevestigd.

  De Gears of War 4 Xbox One S Limited Edition zal, zoals in het vorige bericht ook al was aangekondigd een rode Xbox One S worden met opdrukken van Gears of War 4. De speciale Gears of War 4 Xbox One S Limited Edition zal een 2TB versie worden van de Xbox One S met 4K ondersteuning.

  Gears of War 4 Xbox One S Limited Edition bundel met Season Pass

  In de Gears of War 4 Xbox One S bundel zit uiteraard de console zelf. De controller die op de E3 is onthuld, deze heeft een verbeterde connectie waardoor het makkelijker moet zijn om de controller ook direct aan te sluiten op Windows 10 apparaten. Uiteraard zit er ook de game Gears of War 4 bij. Het gaat hier om de Gears of War 4: Ultimate Edition voor Xbox One en Windows 10 via Xbox Play Anywhere.

  Kopers van de Gears of War 4 Xbox One S Limited Edition krijgen ook vroegtijdige toegang tot de game op 7 oktober en de volledige Season Pass van Gears of War 4 met daarin een vintage VIP pack, permanente toegang tot multiplayer mappen voor privegames, zes gear packs, en vroege previews van nieuwe modi. Daarnaast zijn er nog meer extra's maar die zijn op dit moment nog niet bekendgemaakt.

  Naast de Gears of War 4 Xbox One S Limited Edition verschijnt er ook een nieuwe Gears of War 4 controller.

  Gears of War 4 Xbox One S Limited Edition

  De controller wordt de JD Fenix Limited Edition controller genoemd en is gebaseerd op de uitrusting van JD Fenix. Zowel deze controller als de eerder bekendgemaakte controller zullen drie Gear Packs meegeleverd krijgen en een exclusief multiplayer embleem. Beide controllers zullen ergens in september verkrijgbaar zijn.

  Gears of War 4 verschijnt op 11 oktober voor Xbox One en PC.

  Gears of War 4

  Verkijgbaar vanaf 11 october 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.