Gears of War 4 Xbox One S Limited Edition bundel gelekt

  Er is een Gears of War 4 Xbox One Limited Edition bundel gelekt. De informatie komt via Twitter en een NeoGaf gebruiker. De bronnen worden niet vrijgegeven, maar het ziet er behoorlijk betrouwbaar uit.

  Zoals het er nu uit ziet kunnen mensen die een Xbox One S willen kopen binnenkort kiezen uit twee bundels. De eerste is een Gears of War 4 Xbox One Limited Edition bundel. De bundel komt met een knalrode Xbox One S en een al geïnstalleerde Gears of War 4 Ultimate Edition. De Gears of War 4 game is uiteraard ook via Xbox Play Anywhere op PC te spelen wanneer de bundel wordt aangeschaft.

  Gears of War 4 Xbox One S Limited Edition bundel gelekt

  Bij de bundel komt ook nog een Limited Edition Gears of Ware 4 Xbox One controller. Deze controller was al aangekondigd tijdens de E3. Volgens de geruchten zou het gaan om een 2TB versie van de console met een prijskaartje van rond de 450 dollar.

  De andere Xbox One S bundel die te koop zal zijn is de standaard witte Xbox One S met de game Halo 5 Guardians. Deze versie heeft een 1TB harde schijf. Er is ook een afbeelding bijgevoegd bij het gelekte bericht, de afbeelding ziet er echt uit en geeft het bericht meer kracht. De afbeelding van de Gears of War 4 Xbox One S Limited Edition bundel is hieronder te zien.

  Gears of War 4 Xbox One S Limited Edition

  De Xbox One S is de sterkere en kleinere versie van de Xbox One met onder andere 4K ondersteuning. De Xbox One S releasedatum staat op ergens in augustus en de Gears of War 4 releasedatum staat op 11 oktober.

  Gears of War 4

  Verkijgbaar vanaf 11 october 2016

  Meer over deze game

  ┬ę 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.