Gears of War 4 Versus seizoen gaat van start

  Het eerste Gears of War 4 Versus seizoen is van start gegaan. Het seizoen in Ranked Play duurt ongeveer drie maanden, dus het eerste seizoen duurt vanaf nu tot en met medio juli.

  Op de officiële site van Gears of War kondigde ontwikkelaar The Coalition aan dat het eerste seizoen van Gears of War Versus van start is gegaan. Alle voortgang in de gamemodus is vanaf nu dus gereset en spelers kunnen nu aan de slag met het verhogen van hun rank.

  De beloningen voor dit seizoen zijn drie Weapon skin collecties die elk in het thema zijn van de drie hoogste ranks: Gold, Onyx en Diamond. De beloningen zijn gebaseerd op je hoogst behaalde rank gedurende het seizoen.De beloningen worden aan het eind van dit seizoen uitgedeeld. The Coalition is nog aan het overwegen om ook beloningen voor de ranks Bronze en Silver toe te voegen.

  Gears of War 4 Versus seizoen is begonnen

  Daarnaast is er een verbetering voor de matchmaking van de game geïntroduceerd. Met een nieuw algoritme is er voor gezorgd dat spelers nu beter worden ingedeeld op basis van hun vaardigheid, wat voor een betere ervaring zorgt. Daarnaast wordt volgende week een Ranked Play ervaring toegevoegd aan de website van Gears of War. Hiermee kunnen spelers statistieken over hun spel bekijken, denk bijvoorbeeld aan winstpercentages, huidige rank en informatie over promotie en degradatie van ranks.

  Laatst werd bekend dat crossplay mogelijk wordt in de Ranked modus van Gears of War 4. In onze review kreeg de game een 8.8. Gears of War 4 is beschikbaar voor de Xbox One en PC.

  Gears of War 4

  Verkijgbaar vanaf 11 october 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.