Gears of War 4 update voegt nieuwe mappen toe

  Een grote Gears of War 4 update rolt vandaag uit voor Xbox One en PC. De patch brengt onder andere twee nieuwe maps met zich mee. Dat meldt ontwikkelaar The Coalition.

  Gamers kunnen met de Gears of War 4 update twee nieuwe mappen downloaden, Diner en Old Town. De eerste is een kleine map die volgens The Coalition intens en claustrofobisch aanvoelt. Een sniper, het geweer in dit geval, spawnt in het restaurant en daardoor zal de focus voornamelijk in het midden van de map liggen.

  Buiten de Diner ligt een parkeerplaats waar close-combat er niet meer toe doet, de focus zal daar op de lange afstand komen te liggen. De ontwikkelaar meldt dat de map in 18 maanden is ontwikkeld.

  Gears of War 4 update details

  De andere map is Old Town, die niet geheel nieuw mag worden genoemd. Gamers die Gears of War 3 hebben gespeeld, zullen deze map namelijk herkennen. De versie van de nieuwe Gears of War 4 update heeft namelijk dezelfde layout als in de vorige game. Wel brengt het net als Diner een sniper met zich mee die de teams kunnen veroveren.

  De update is vanaf vandaag beschikbaar voor Gears of War season pass houders. Op 14 maart zal iedereen de nieuwe update kunnen downloaden.

  Gears of War 4 kwam op 11 oktober 2016 uit voor Xbox One en PC. In onze review kreeg de game een hoog cijfer.

  Gears of War 4

  Verkijgbaar vanaf 11 october 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.