Gears of War 4 update voegt nieuwe features toe

  Er is vanaf vandaag een nieuwe Gears of War 4 update beschikbaar. De update voegt een aantal nieuwe features toe aan de game van ontwikkelaar The Coalition.

  Met de update wordt voor PC spelers een veelgevraagde feature toegevoegd: SLI support. SLI support zorgt ervoor dat er meerdere videokaarten gebruikt kunnen worden voor een enkele uitvoer. Door meerdere videokaarten te gebruiken kun je Gears of War 4 nu met betere beeldkwaliteit spelen. SLI support voor Gears of War 4 is alleen beschikbaar voor mensen die Windows 10 op hun PC geïnstalleerd hebben.

  Gears of War 4 update brengt nieuwe maps

  Met de update worden ook twee maps aan de game toegevoegd: Dawn en Security. Dawn is een nieuwe map, waarin twee defensieve gebouwen een grote rol spelen en smalle steegjes gecombineerd worden met grote open plekken.

  Security is een map uit Gears of War 2 met verbeterde graphics, gameplay en respawns waarin sommige delen geblokkeerd worden door lasers. Wie de knoppen van de lasers kan controleren, bepaalt ook wie in welke delen van de map kan komen en domineert zo de tegenstander.

  Gears of War 4 review

  De game kwam op 11 oktober 2016 uit en kreeg in onze Gears of War 4 review een 8.8. Het eerste Versus seizoen van de game ging vorige maand van start. Ook werd vorige maand bekend dat Gears of War 4 een crossplay optie krijgt in alle matches.

  Gears of War 4

  Verkijgbaar vanaf 11 october 2016

  Meer over deze game

  ┬ę 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.