Gears of War 4 update maakt game speelbaar op Xbox One X

  De nieuwe Gears of War 4 update van 23 oktober zorgt ervoor dat de game op de Xbox One X speelbaar wordt. Ook worden er twee maps aan de game toegevoegd.

  Gears of War 4 krijgt een nieuwe update. Deze update komt op 23 oktober uit en voegt twee nieuwe maps toe. Ook zal de game compatibel gemaakt worden voor Xbox One X Enhancements.

  Gears of War 4 update voegt laatste twee maps toe

  Microsoft schrijft dat de nieuwe twee maps de laatste zullen zijn voor Gears of War 4. De twee maps heten Fuel Depot en Lift Apex. Fuel Depot is een open map met veel plaatsen om te schuilen. De map is groter en geeft spelers de ruimte om goed te snipen.

  Lift Apex is een map op de oceaan en heeft een onderzeeër. Spelers kunnen deze onderzeeër gebruiken als defensieve positie. De map heeft hoogteverschillen die tactisch gebruikt kunnen worden om een gevecht te winnen.

  Gears of War 4 kwam in 2016 uit, maar heeft meerdere updates gekregen van Microsoft waarmee de game werd uitgebreid. In onze review hebben we de game een 8,8 gegeven. De game is speelbaar op PC en Xbox One en krijgt met deze update dus ook toegang tot Xbox One X Enhancements.

  Gears of War 4

  Verkijgbaar vanaf 11 october 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.