Gears of War 4 update brengt veel nieuwe content met zich mee

  Een Gears of War 4 update die vandaag uitkwam brengt een hoop content met zich mee. Zo krijg je onder andere nieuwe evenementen tot je beschikking. Ook worden er twee nieuwe maps toegevoegd.

  De eerste map heet Forge Blitz, een soort van remaster van de map Forge. Deze map speelt zich af in een fabriek die zwaar beschadigd is door de elementen. Deze nieuwe versie van de map moet volgens Microsoft 'sneller, tactischer en intenser' aanvoelen.

  Dit zou moeten komen doordat sommige ingangen naar de controlekamer zijn weggehaald, waardoor de geweldsconfrontatie zich naar andere gebieden zal verplaatsen. Daarbij komt dat de open plekken verminderd zijn waardoor spelers tegenstanders sneller zullen treffen en meer head to head gevechten zullen moeten uitvoeren.

  Meer details Gears of War 4 update

  Naast Forge Blitz is ook de nieuwe map Canals toegevoegd, althans, de map is niet helemaal nieuw. Het is namelijk een map die ook in de eerste Gears of War zat. Deze nieuwe versie is opgepoetst en heeft betere graphics en wat kleine tweaks ondergaan.

  De twee maps zijn vandaag beschikbaar voor de spelers die de season pass hebben van Gears of War, ook krijgen diezelfde spelers voor onbepaalde tijd dubbel zoveel XP. De maps worden voor iedereen beschikbaar vanaf 8 augustus. De update van Gears of War 4 verhoogt ook de beloning die je krijgt voor de eerste gewonnen partij van de dag. Normaal gesproken zou je 100 credits krijgen, dat aantal is vervijfvoudigd naar 500.

  Als dit allemaal nog niet genoeg was worden in augustus ook de nodige Versus en Horde evenementen gehouden. Op 18 augustus kunnen spelers aan de slag met een nieuwe Horde modus, een week later op 25 augustus is het de beurt aan de One Shot One Kill variant bij de map Canals.

  Gears of War 4 kwam op 11 oktober 2016 uit voor de Xbox One en de PC.

  Gears of War 4

  Verkijgbaar vanaf 11 october 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.