Gears of War 4 trailer toont multiplayer gameplay

  Ter voorbereiding van de open beta van aankomende week is er een Gears of War 4 trailer vrijgegeven door Microsoft en The Coalition. De trailer toont elementen van de multiplayer game modus van de nieuwe Gears of War game.

  De open beta begint op 25 april en zal exclusief te spelen zijn voor Xbox Live Gold Members. De trailer laat in een cinematografische vorm alvast meer gameplay van de multiplayer modus zien.

  In de trailer worden onder andere de nieuwe game modi getoond, drie van de arena's die in de multiplayer zullen zitten, verschillende nieuwe abilities, executies en nieuwe wapens.

  Gears of War 4 trailer toont nieuwe elementen in de multiplayer

  Zoals gezegd worden er in de Gears of War 4 trailer drie arena's getoond: Dam, Harbor en Foundation. Deze arena's waren al eerder getoond tijdens een video over de multiplayer beta. Nieuwe abilities die te gebruiken zijn in de multiplayer zijn onder andere de 'Vault Kick', hierbij spring je over je dekking heen om een vijand een harde schop tegen zijn gezicht te geven en 'Yank', hiermee trek je een tegenstander over zijn dekking heen om hem daarna met een mes of ander kort afstand wapen af te maken.

  Nieuwe wapens in de multiplayer zijn het 'Dropshot' geweer, met dit wapen vuur je een soort granaat af die zich in de bovenkant van een vijand zijn hoofd boort en de 'Buzzkill', een lanceer platform die een cirkelzaag afvuurt die van de muren weer kaast.

  Verder wordt er ook nog één nieuwe executie vertoond waarbij een speler zijn wapen letterlijk in het hoofd van een tegenstander boort om hem vervolgens meters ver weg te schieten.

  Nieuwe multiplayer modi

  Dodgeball is de eerste nieuwe game modus die getoond wordt in de Gears of War 4 trailer. Co-op Versus is de tweede game modus die nieuw zal zijn. In deze modus neem je het samen met andere spelers op tegen de AI. In Escalation modus wordt de actie stapsgewijs opgevoerd en liggen de wapens verspreid op de map.

  Gears of War 4 ligt vanaf 11 oktober in de winkels. De nieuwe trailer kun je boven dit artikel bekijken.

  Gears of War 4

  Verkijgbaar vanaf 11 october 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.