Gears of War 4 kopen - hoge korting bij bol.com

  Je kunt nu Gears of War 4 kopen voor 29,99 euro bij bol.com. De webshop heeft tijdelijk een hoge korting op de nieuwe game in de Gears franchise.

  bol.com heeft in aanloop naar 5 december op veel games hoge korting. Daarom kun je op de webshop nu Gears of War 4 kopen voor de Xbox One met een korting van 57%. De game, die vorige maand verscheen, kreeg in onze review een 8.8 en is dan ook een echte aanrader te noemen.

  Spelers die Gears of War 4 kopen kunnen verder gaan waar het derde deel eindigde. De nieuwe Gears game keert terug naar de horrorroots uit het eerste deel en bovendien zullen ook oude bekenden hun opwachting maken. De succesformule van kettingzagen, een flinke bak bloed en gore gecombineerd in een cover shooter blijkt in het vierde deel van de serie ook nog steeds te werken.

  BioShock, FIFA en Gears of War 4 kopen met korting

  De feestdagen komen er weer aan en bol.com speelt hier op in met deze acties. Gamers die medegamers in de koude wintermaanden willen verrassen met een game in de schoen of onder de boom, kunnen nu kiezen uit verschillende toffe titels. Zo is BioShock The Collection daar nu ook 29,99 euro voor zowel de Xbox One als de PlayStation 4 versie, en kun je voor 58,99 euro aan de slag met FIFA 17.

  Gears of War 4

  Verkijgbaar vanaf 11 october 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.